Hürriyet

13 Ağustos 2008 Çarşamba

KIZIMA DAİR


16 Temmuz 2002... Hayatımın en önemli dönüm noktası. "Gönüllü esaret"imin başlama noktası. Yani anne olduğum tarih. Hayatımdaki tüm bana dair herşey işte bu tarihte anlam kazandı. Yaşamak, kazanmak, anlamak, duymak, görmek...Herşey işte bu tarihten sonra gerçekten birer anlama büründü.

Yıllar geçerken çok şey değişti! Agular bugularla başlayan dışavurumlar edebiyatçı edasıyla konuşmalara vardı. Meraklı gözlerle etrafı izleyen minik beden gördüğü herşeyi en ince ayrıntısı ve korkunç doğru bir mantık zincirinde sorgular, sorar oldu. Tamamen dişsiz o güzel ağız diş doldu, şimdi ikinci versiyonlar başladı..Fiziki, manevi her gün değişiyor kızıma dair detaylar! Tek değişmeyen ne biliyor musun ey okuyucu, "Karşılıksız sevmek ve karşılıksız sevilmek". Bu başka hiçbir ilişkide yok işte. Evlat sahibi olmak bence en büyük bencilliklerden biri aynı zamanda, bu karşılıksız sevmek ve karşılıksız sevilmek öyle güzel ki!

Seviyorum sevdikçe büyüyorum, sevildikçe olgunlaşıyorum! Daha bir bilinçli, daha bir ciddi, daha bir sorumluluk sahibi kimlik yerleşiyor içime!

Hemcinslerim iyi dinleyin!. "Hazırım" dediğiniz anda annelik için planlamalarınızı yapın! Size kadın olmanın doyulmaz ayrıcalığını bu boyutta başka hiçbirşeyin yaşatmadığını anlamak istiyorsanız yapın bunu!


Tüm annelere, anne adaylarına sevgilerimle!

Hiç yorum yok: